'Hiddink weer in beeld bij Chelsea'

De matige resultaten van de laatste weken heeft de positie van Chelsea-manager Andre Villas-Boas aan het wankelen gebracht. Zowel bij de fans als de spelers zou de Portugese trainer slecht liggen. De naam van Guus Hiddink gaat daardoor weer rond op Stamford Bridge als mogelijke opvolger.

De resultaten van Chelsea dit seizoen nemen dramatische vormen aan. Dit weekeinde gingen The Blues met 2-0 onderuit bij Everton en daardoor groeide de achterstand op koploper Manchester City naar maar liefst zeventien punten. Fans van Chelsea zongen Villas-Boas al toe dat hij "niet wist wat hij aan het doen was" en dat hij "de volgende dag ontslagen zou worden".

Ook de spelers zouden boos zijn op Villas-Boas. Op hun vrije dag laste de Portugese trainer namelijk een straftraining in. Volgens Villas-Boas was de wedstrijd tegen Everton "de slechtste van dit seizoen".

De Daily Mail weet nu te melden dat ook eigenaar Roman Abramovich genoeg heeft van zijn coach. De Russische geldschieter zou al met de gedachte spelen om Guus Hiddink opnieuw te polsen. De Nederlander volgde in 2008 Luiz Felipe Scolari op en won vervolgens met Chelsea dat seizoen de FA Cup.