Judith Osborn 'vrijt bij' tijdens kerstdagen

Judith Osborn en Bert van der Veer gebruiken de kerstdagen om 'bij te vrijen'. "We doen echt niet veel", vertelt Judith aan Novum Nieuws. "Een beetje slapen, een beetje eten, dvd'tjes kijken en een beetje bijvrijen."

Hoewel de twee niet veel aan Kerstmis doen, zijn de huizen wel versierd. Vooral de lichtslang rondom het huis van Judith is volgens de ontwerpster en presentatrice indrukwekkend. "Het zijn geen subtiele lichtjes, als ik aan kom rijden moet ik m'n zonnebril opzetten."

Bert heeft de slang met veel moeite om Judiths huis weten te slingeren. "Speciaal voor mij, omdat ik helemaal dol ben op lichtjes", smelt Osborn. "Gewoon het idee dat Bert bezig is, in de regen, om dat ding op te hangen. Zie je het al voor je? Meneer Van der Veer die in de weer is met spijkers en een hamer."

Osborn noemt de lichtslang haar cadeau en hoeft geen verlovingsring onder de kerstboom. "Bert zegt het met een lichtslang, twintig meter liefde in een slang. Dat zegt toch genoeg, daar kan geen ring tegenop."