[Serie A] AS Roma en Juventus gelijk op

AS Roma beleeft tot nu toe een teleurstellend seizoen, ook vanavond kon de ploeg in eigen huis niet overtuigen tegen Juventus en speelde gelijk met 1-1.

De club van doelman Maarten Stekelenburg begon de wedstrijd zeer goed. Al in de zesde minuut opende Daniele de Rossi de score, dankzij een fraaie assist van Francesco Totti. De Oude Dame kwam pas na de tweede helft op stoom, in de zestigste minuut bracht Giorgio Chiellini Juventus op gelijke hoogte.

In de 65ste minuut kreeg AS Roma een strafschop, maar Francesco Totti benutte de kans om op voorsprong te komen niet. In de 85ste minuut kreeg ook Eljero Elia nog een aantal speelminuten. De slotfase ging op zijn Italiaans, en vooral Juvé was uit op eerherstel. Dankzij een aantal attente reddingen van Maarten Stekelenburg hielden de Romeinen toch een punt over aan het duel.