Beyoncé vreesde ontdekking van zwangerschap

Beyoncé was bang dat haar zwangerschap ontdekt werd voordat ze het zelf bekend wilde maken. Dit gaf ze toe tijdens de presentatie van haar nieuwe dvd Beyoncé Live at Roseland: Elements of 4 in New York. "De hele tijd dacht ik: iedereen weet het, iedereen kan het zien."

De zwangerschap verbergen werd erg moeilijk voor de 30-jarige zangeres, toen ze in augustus vier avonden achter elkaar optrad voor een vol huis in het New Yorkse Roseland Theatre. "Als je zwanger bent, is het moeilijker om adem te halen. Het was lastig om te dansen en te zingen tegelijkertijd."

Tijdens de concerten zong de ster nummers uit haar Destiny's Child hoogtijdagen, haar grootste solo-hits en liedjes van haar laatste cd 4. De zangeres hoopt dat de dvd-registratie van de concerten een leuk aandenken is voor haar kindje dat in februari ter wereld komt. "De baby kan straks zeggen: niet te geloven dat ik in die buik zat."

Grammy-winnares Beyoncé is niet van plan nog concerten te geven dit jaar. Haar fans moeten het voorlopig doen met de dvd, die naast opnames van de concerten ook interviews met de ster bevat en backstage-beelden die ze zelf schoot tijdens repetities en familieaangelegenheden. Beyoncé Live at Roseland: Elements of 4 is vanaf vrijdag online te bestellen.