Vrouw (21) poseert naakt in dood paard

Op internet doken onlangs behoorlijk bizarre naaktfoto's op. Een 21-jarige vrouw uit het Amerikaanse Washington County leek het wel een leuk idee om zich geheel naakt in het karkas van een dood paard te verstoppen.

De struise blondine en haar vriend hadden onlangs de verzorging van de 32-jarige viervoeter op zich genomen. Na een leven lang in het weiland in Ridgefield te hebben gestaan, waren de dagen van het paard geteld. Het beest werd door het stel liefdevol verzorgd tot het uiteindelijk, dankzij een welgemikt schot met een zwaar kaliber geweer, de laatste adem uitblies.

In plaats van een enorm gat te graven om hier het paard in te begraven, wilden zij het een waardig afscheid geven. Het stel besloot het edeldier te villen en open te snijden. Zo werd onder andere het hart van het paard er uitgesneden, waarna men lachend met het orgaan op de foto ging.

Hier bleef het echter niet bij. De jonge vrouw wilde zich namelijk een voelen met het dode dier. Zij besloot hierop zich geheel uit te kleden en in het opengereten karkas te klimmen. Hiervan werd een uitgebreide fotoreportage geschoten, waarop te zien is hoe slechts het hoofd van de vrouw uit het kadaver steekt. Ook staat ze geheel naakt op de foto terwijl ze is besmeurd met paardenbloed.

Nu de kiekjes zijn uitgelekt, zou de blonde paardenliefhebster alles het liefst willen vergeten. Volgens haar moeder is zij namelijk al meerdere keren met de dood bedreigd. Ook is zij door de politie stevig aan de tand gevoeld. De autoriteiten hebben echter besloten de vrouw niet te vervolgen. Volgens hen is er namelijk geen bewijs dat het stel zich schuldig heeft gemaakt aan criminele activiteiten.

Benieuwd naar de foto's? Deze zijn, geheel op eigen risico, hier te bekijken (NSFW/NSFL/NSFA)