Zwangere Hilary Duff voelt zich bezeten door alien

Hilary Duff heeft het gevoel dat haar lichaam is overgenomen door een buitenaards wezen. De 24-jarige actrice, die ruim vier maanden in verwachting is, herkent haar eigen lijf niet meer. "Het is zo anders, de ene dag gaat het goed, de andere dag helemaal niet", vertelt Hilary aan MTV.

Toch mag Duff naar eigen zeggen niet klagen. "Ik voel me erg goed. Tot nu toe gaat de zwangerschap me makkelijk af, ik ben nog niet misselijk geweest en heb niet al te veel rare eetbuien." Duff en haar echtgenoot Mike Comrie verwachten hun eerste kindje in het voorjaar.

Of het een zoon of dochter wordt, weten Duff en Comrie nog niet. "Ik kan niet wachten", zegt Hilary over het achterhalen van het geslacht van haar kind. "Ik kan er nu al achter komen, maar wil dat mijn moeder en zus erbij zijn als ik het te horen krijg. Zij zijn alleen de stad uit, dus zodra we met z'n allen in dezelfde stad zijn, laten we het onderzoeken."

Zelf denkt Hilary dat ze een zoontje krijgt. "Iedereen zegt dat het een meisje wordt, maar ik denk dat het een jongen is. Het maakt mij niet uit wat ik krijg, maar telkens als ik over mijn kind droom, zie ik een jongetje."

Hilary en haar echtgenoot hebben nog geen idee hoe hun eerste spruit gaat heten. "Als we de baby een aparte naam geven, moet het kind een normale tweede naam krijgen. Maar misschien moeten we maar gewoon een traditionele naam kiezen", dubt Duff hardop. "Bovendien vragen we ons af hoe we een baby een naam moeten geven voordat we hem hebben gezien."