Jennifer Grey wel blij met Dirty Dancing remake

Jennifer Grey heeft wel vertrouwen in de beslissing van Lionsgate om de filmklassieker uit 1987 een remake te geven. De ster sprak haar steun hier voor uit op Twitter. Wie er in de film gaan spelen en wanneer hij uit zal komen is nog niet bekend.

Direct nadat maandag bekend werd dat Kenny Ortega de film zou gaan regisseren klommen boze fans in de pen op Twitter. "Dirty Dancing remake? Really Hollywood? There is no way to top Swayze! End of story. #uncreativehollywood,” Veel van deze kritieken lijken ongegrond aangezien Ortega de choreograaf was voor de originele Dirty Dancing.

Jennifer Grey, die naast Patrick Swayze schitterde, zei in the Wall Street Journal: "Ik ben zo opgewonden over dit nieuws! Ik denk dat niemand het beter kan doen dan mijn geliefde Kenny Ortega. Hij is juist verantwoordelijk voor het enorme succes van het eerste deel. Ik kan niet wachten om te zien wat hij ermee gaat doen."

Dirty Dancing haalde meer dan 214 miljoen dollar op en leverde een scala aan hits op door de muziek van de film uit te brengen. Er zijn meer dan 10 miljoen DVD's van de film verkocht. Een vervolg op de film, Dirty Dancing: Havana Nights, flopte jammerlijk in de box-office.