Weelderige artwork in Bastion-omgeving

Warner Bros. Interactive Entertainment en Supergiant Games kondigen vandaag een nieuwe trailer aan van Bastion, de prijswinnende actie-RPG voor Xbox Live Arcade. De trailer laat een glimp zien van de weelderige omgeving en unieke atmosfeer, die van Bastion een van de beste downloadbare E3-games van 2011 heeft gemaakt.

In Bastion nemen gamers de rol van 'the Kid' aan, een overlevende van een catastrofale gebeurtenis die zijn wereld kapot heeft gemaakt. Er staat hem een enorme taak te wachten om een veilig thuis te bouwen voor zichzelf en zijn geliefden uit de kapotte overblijfselen van het verleden. De game bevat weelderig en fantasierijk artwork en de verhalenverteller reageert in real-time op de acties van de speler, zodat context en een diepere betekenis wordt gegeven aan de interacties in de wereld om hen heen. Bastion biedt een verscheidenheid aan gebieden die verkend kunnen worden, een arsenaal aan wapens en upgrades om te ontdekken en een diepgaand verhaal om te ontrafelen.

Bastion verschijnt op 20 juli in Microsofts exclusieve Summer of Arcade line-up en is beschikbaar voor 1200 Microsoft Points. Het spel is later dit jaar beschikbaar voor pc.