Overstap Martensson naar FC Utrecht nadert

FC Utrecht hoopt zo snel mogelijk een nieuwe, grote aanwinst te presenteren. De kans is groot dat de ploeg op korte termijn versterk wordt met middenvelder Johan Martensson.

Mats Persson, de technisch directeur van de Zweedse club GAIS (Göteborg Atlet IdrottsSallskap), meldt dat hij een officieel verzoek heeft gekregen van FC Utrecht om een transfer van de 22-jarige middenvelder te concretiseren.

"FC Utrecht wil Johan Martensson kopen. De onderhandelingen over de transfer zijn nog niet begonnen, maar die zullen dit weekeinde wel aan de orde zijn. Ik denk dat we tot een overeenkomst zullen komen. FC Utrecht wil dit akkoord zo snel mogelijk in orde hebben", zo meldt Persson volgens De Telegraaf.

Foeke Booy, technisch directeur van FC Utrecht, is hard op zoek naar versterkingen voor de selectie van Erwin Koeman. De club zag Dries Mertens en Kevin Strootman naar PSV vertrekken en is dus gebaat bij nieuwe, sterke aanwinsten. De opbrengsten van de verkoop van Mertens en Strootman bieden Utrecht hiervoor de gelegenheid.