Tévez ziet transfer naar Inter afketsen en blijft

Carlos Tévez speelt ook volgend seizoen voor Manchester City, dat de Argentijn als wisselgeld wilde gebruiken voor de komst van Samuel Eto'o. Tot een transfer kwam het echter niet. Tévez denkt al dik een jaar aan een vertrek bij City, maar met heimwee kampende aanvaller lijkt echter te blijven waar hij zit. Zijn familie woont inmiddels ook in Engeland. Toch werd Tévez nog altijd in verband gebracht met een vertrek, die er echter niet zal komen.

Internazionale had verregaande interesse in de excentrieke Argentijn. The Citizens wilden de hoofdrolspeler echter niet zonder slag of stoot laten gaan en verlangde in ruil voor een vertrek van Tévez de diensten van Eto'o. Daar wilde Inter echter niet aan, waardoor Tévez en Eto'o gewoon bij respectievelijk City en Inter blijven.

"Tévez zal blijven", aldus Roberto Mancini, manager van Manchester City, tegen Sky Sports. "Hij is een fantastische speler en blijft gewoon aan de club verbonden. Het klopt dat we hebben gepraat over een ruilovereenkomst van Eto'o en Tévez, maar Inter wil hem niet verkopen. Dan houdt het op."