Dick de Boer: "Erg teleurstellend"

Almere City FC-trainer Dick de Boer heeft na de verloren wedstrijd tegen FC Den Bosch een reactie gegeven. Door de nederlaag daalt zijn ploeg af naar de Topklasse.

Tegenover Radio 1 liet de trainer zijn licht schijnen over de teleurstellende avond. "Het is één grote teleurstelling. Ik had echt gedacht dat we erin zouden blijven", aldus een teneergeslagen De Boer. "We wisten dat we een goede prestatie neer moesten zetten, maar ik denk dat de spanning meespeelde bij de jongens."

Over de wedstrijd kon De Boer kort zijn: "FC Den Bosch was veel sterker. Als er mensen waren die dachten dat ze ons wel even lieten winnen, dan was dit het bewijs dat we niks cadeau kregen", aldus de trainer over de tegenstander. "Ik heb dit seizoen zelden een ploeg gezien die meer gemotiveerd was".

Over volgend seizoen wilde De Boer nog niet praten, ondanks dat het nog niet duidelijk is of hij ook volgend jaar aan het roer staat bij de club uit Almere. "Ik heb geen idee, we gaan dit eerst verwerken en dan zien we wel hoe we het volgend seizoen gaan aanpakken", besloot de coach.