[FA Cup] City wint nipt van United

Manchester United kan de treble op zijn buik schrijven. De formatie van Sir Alex Ferguson werd zojuist uitgeschakeld in de halve finale van de FA Cup. De ploeg verloor met 1-0 van stadsgenoot City.

In de eerste helft had United al op voorsprong moeten staan. De ploeg was vele malen beter dan City, maar Berbatov had zijn vizier niet op scherp staan. Na de thee werd de formatie van trainer Roberto Mancini steeds sterker, maar had toch nog wat hulp nodig van de tegenstander. Van der Sar verdedigde slecht uit, waarna Carrick de bal verloor. Uiteindelijk kwam deze bij Yaya Touré terecht, die het leder tegen de touwen werkte.

United ging in het vervolg op zoek naar de gelijkmaker. Uiteindelijk was Nani het dichtst bij. Zijn schot werd echter van richting veranderd door keeper Hart. In de slotfase moest United met tien man verder, omdat Scholes zijn noppen in het been van een tegenstander plaatste. Hierdoor gooide de thuisploeg zijn eigen glazen in, aangezien het met tien man erg lastig was om een slot-offensief op poten te zetten.