Van Veldhoven jaagt op vierde plaats

Roda JC zet de jacht in op plaats vier. Harm van Veldhoven, trainer van de Limburgers is vol vertrouwen over de apotheose van het seizoen.

Roda JC staat nu zevende met zes punten achterstand op nummer vier ADO Den Haag, maar de Van Veldhoven is er van overtuigd dat het nog spannend gaat worden. "Ik hoor zo links en rechts dat ADO Den Haag en AZ gaan uitmaken wie de vierde plaats pakt, maar ik ben daar niet zo zeker van", zegt de Belgische oefenmeester in Voetbal International.

"Waarom zouden wij ons daar niet tussen kunnen mengen?" Van Veldhoven wijst op het resterende programma en de gestegen vorm van zijn team, dat afgelopen weekend koploper FC Twente op een 1-1 gelijkspel hield.

"Wij spelen nog drie keer thuis en één keer uit. We krijgen achtereenvolgens VVV-Venlo en NAC Breda op bezoek. Als die twee duels zes opleveren, dan wil ik het nog wel eens zien. Volgens mij gaan we dan echt meedoen om die vierde plaats, alles is dan mogelijk. We hebben zondag bij FC Twente laten zien dat we een volwassen ploeg hebben."