Ajax-doelwit op weg naar Lokomotiv Moskou

Als Ajax daadwerkelijk interesse had in Sercan Yildirim is de ploeg te laat. De Turkse aanvaller verkast hoogstwaarschijnlijk naar Lokomotiv Moskou.

Yildirim werd tijdens de slotdagen van de transfermarkt in verband gebracht als opvolger van de naar Liverpool vertrokken Luis Suárez. Ajax bevestigde nooit dat de club concrete interesse had in de aanvaller van Bursaspor. Yildirim zou best interesse hebben gehad in een overgang naar Amsterdam, maar is inmiddels ingegaan op een ander aanbod.

Uit Rusland nam Lokomotiv contact op met Bursaspor en beide clubs zijn het zo goed als eens over de transfer. Dat meldt Goal.com Turkije. Yildirim is vanochtend op weg gegaan naar Moskou om medisch gekeurd te worden en een contract te ondertekenen.

"Dit zal een nieuw begin van mijn carrière zijn", zei hij bij vertrek op het vliegveld. "De clubs zijn het bijna eens. Er zijn nog een paar kleine dingetjes. Als dat ook rond is, zal ik direct tekenen. Het was een moeilijke beslissing, maar ik heb het aanbod geaccepteerd omdat ze erg daadkrachtig waren."