Liz Hurley: Elton is een goede vader

Elizabeth Hurley weet zeker dat Elton John een fantastische vader zal zijn. De 63-jarige zanger, die op eerste kerstdag vader werd van Zachary Furnish-John, krijgt in Groot-Brittannië onder meer vanwege zijn leeftijd kritiek op zijn vaderschap.

"Elton en David zijn fantastische peetooms voor mijn zoon", vertelt Hurley aan het Amerikaanse blad People. "Ik weet zeker dat ze ook geweldige ouders zullen zijn en ik ben ontzettend blij voor ze." De 45-jarige actrice twitterde na de bekendmaking van het nieuws dat ze stond te trappelen om de kleine te zien. "Ik kan niet wachten op de eerste knuffel."

Zachary is het eerste kind van John en zijn 48-jarige partner. Ze kregen hun zoon met behulp van een draagmoeder. Het tweetal, dat in 2005 trouwde, gaf eerder aan graag een kind te willen adopteren. Een poging vorig jaar om een Oekraïens weesje te adopteren, mislukte. John werd te oud bevonden. Bovendien erkent het land geen homopartnerschappen.

Elton John heeft, naast Hurleys zoon Damian, meerdere peetkinderen van beroemde ouders. De zanger is peetoom van Sean, de zoon van John Lennon, en van twee zoons van David en Victoria Beckham: Brooklyn en Romeo.


Elizabeth Hurley (Foto: Novum)