Olivia Wilde en Boxleitner in Tron: Evolution

Bruce Boxleitner en Olivia Wilde hebben hun stem verleend aan de videogame Tron: Evolution. Boxleitner is vooral bekend van zijn rol als president John Sheridan in Babylon 5. Wilde speelde onder andere in de film Turistas en de tv-serie The O.C. Boxleitner speelt de hoofdrol in het verhaal van Tron: Evolution. Deze game is het vervolg op de eerste Tron-film uit 1982 en vormt de brug naar de tweede film, Tron: Legacy. In de film speelt Boxleitner de arbeider die in de virtuele wereld van Tron de alleenheerser van zijn troon wil stoten. Wilde neemt de rol van verzetsstrijdster Quorra op zich.

De ontwikkeling van Tron: Evolution gaat niet onopgemerkt voorbij. Gamestudio Propaganda Games werd vorige week van de ontwikkeling van een nieuwe Pirates of the Caribbean-game gehaald door uitgever Disney Interactive. Het is niet uitgesloten dat Tron: Evolution de laatste game is die wordt gemaakt door de gamestudio.

Tron: Evolution is de game die samen met de film Tron: Legacy uitkomt. Het spel wordt eind november verwacht voor verschillende spelcomputers. De film over de futuristische wereld Tron wordt eind januari in de Nederlandse bioscopen verwacht.


Submitter:  Bron: Novum