De vier paarden van de apocalypse in RDR:DLC

De laatste tijd berichtten we nogal wat af met betrekking tot al die Red Dead Redemption Downloadable content. We weten nu dat er zombies in zullen zitten, en dat de release op tijd is voor halloween, namelijk de 26e oktober. Er komt een geheim gebied, nieuwe wapens en paarden. Paarden?

peerden des apocalypse

De vier paarden van de apocalypse zitten er ook bij. Nee, we hebben het niet over Darksiders, en de ruiters zijn nergens te bekennen - anders dan John Marston himself. Deze paarden kun je namelijk temmen. Ze zien er nog eng uit ook, en ze brengen dodelijke krachten met zich mee. Wat hebben ze voor je in de aanbieding:

War (Oorlog): Dit paard kan door aanraking alleen alles en iedereen in de fik zetten doordat het een spoor van vuur achterlaat.
Paardje: War (RDR)

Pestilence (ziekte): Deze bleke brenger van de dood heeft overal wonden en zijn ogen bloeden. Hij heeft meer health dan elk ander paard.
Paardje: ziekte (RDR)

Famine (Honger): Altijd samen met een flinke zwerm insecten- hij kan voor eeuwig rennen vanwege zijn bovennatuurlijke uithoudingsvermogen.
Paardje: honger (RDR)

Death (Dood): De voorbode van de hel; dit paard laat de hoofden exploderen van alles wat ondood is. Zombies, vooral.
Paardje: dood (RDR)

Er komt gaandeweg meer informatie over de DLC, en het is nog onduidelijk hoe deze paarden daarin passen. Wie weet komen ze alleen in hoog gras voor. Maar zeg nu zelf: zittend op een steigerend paard van vuur met een een ondergaande zon is toch wel een klein beetje stoer?