Van Hanegem: "Feyenoord binnen drie jaar kampioen"

Leo Beenhakker ziet Feyenoord afglijden naar de middenmoot, maar Willem van Hanegem is bijzonder positief over de toekomst van de Rotterdammers.

De Zeeuwse krant PZC tekende tijdens een pers- en sponsorbijeenkomst van het WK driebanden enkele opvallende uitspraken op uit de mond van de oud-speler en -trainer van Feyenoord. "Het zou me tegenvallen als Feyenoord over drie jaar geen kampioen van Nederland is."

"Ik had gisteren Mario Been aan de lijn en ik heb hem gezegd dat als hij erin slaagt om deze ploeg bij elkaar te houden en dan vervolgens één of twee versterkingen weet te halen een titel een reële optie is", vervolgde De Kromme.

"Die Mokotjo, de jongen die van de week tegen Roda in de basis stond, kan binnen twee jaar één van de beste spelers van Europa worden. Bij Feyenoord zijn ze nog niet overtuigd van hem. Hij is in hun ogen te klein. Ach, dat is René van der Gijp napraten. Volgens hem moeten alle goede spelers minstens 2.09 meter lang zijn. Nou, de tien beste spelers van Europa zijn allemaal klein hoor. Geloof me nou maar."