Bouma: "Ik verheug me op vol Philips Stadion"

Wilfred Bouma kijkt uit naar zijn officiële rentree in het shirt van PSV. De verdediger zit in de wedstrijdselectie voor het duel met N.E.C. Nijmegen.

Bouma keerde deze zomer terug bij PSV na een teleurstellende periode bij Aston Villa. De voormalig Oranje-international groeide op bij de Eindhovenaren. Trainer Fred Rutten heeft hem opgenomen in de selectie voor de thuiswedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen. "Ik verheug me op een vol Philips Stadion.", aldus Bouma tegen PSV Flits.

"Maar ook op de sfeer hier in Eindhoven. Het weer om het echie. Het is aan de trainer om te beslissen wanneer hij me nodig heeft, maar dat ik hier ben is al een eerste overwinning", vervolgt de 32-jarige linkspoot. Bouma is aangetrokken als vervanger van de vertrokken Carlos Salcido.

"De volgende stap is om het team te helpen en dat we resultaten blijven boeken. Er zit volgens mij nog veel rek in de groep. Ook gaan we ons meten op internationaal niveau, maar eerst de wedstrijd van vanavond. Genieten zal ik zeker, want PSV is en blijft mijn club", besluit de geroutineerde verdediger.