Tofste baas - Finale

Vandaag is de grote dag: de finale van de tofste baas competitie. In de finale zullen Kane en Bowser het tegen elkaar op moeten nemen. Kane wist door de competitie heen bazen als Dr Robotnik en Sephirith te verslaan. Bowser had het ook niet makkelijk met tegenstanders als Le Chuck en Psycho Mantis. De poll van vandaag zal beslissen welke van de twee de tofste baas ooit is.

Let op! onderstaande beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten.

Kane (Command & Conquer)
Kane is de charismatische leider van de broederschap van NOD, die strijdt voor behoud van Tiberium op aarde en er juist gebruik van wil maken om de wereld te vernietigen. Kane is minimaal twee keer doodgewaand, maar zoals echte bazen is deze niet dood te krijgen. Een ionenkanon op zijn blote hoofd deert hem niet, en de NOD-troepen kunnen dan ook steeds weer uit volle borst scanderen "We live for Kane!".

Bowser (Mario-serie)
Wie Mario zegt, zegt eigenlijk ook meteen Bowser. Deze aartsvijand van de besnorde loodgieter komt vrijwel in elke Mario-game terug. In de meeste games doet hij zijn best om Princess Peach te ontvoeren, maar in andere games strijdt hij tegen Mario en zijn vrienden in kartraces en tennismatches. Wat Bowser zo speciaal maakt is moeilijk uit te leggen want de gevechten met hem zijn vaak niet erg speciaal en ook heeft hij niet heel erg veel diepgang. Toch heeft Bowser bij de meesten een warm plekje in het hart en is hij één van de meest bekende games-bazen aller tijden.



Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in dit topic. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12:00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan weten we wie de tofste baas ooit is.