Guardiola twijfelt over inzetten Spaanse internationals

FC Barcelona verloor de eerste wedstrijd in de strijd om de Spaanse Super Cup. Sevilla won met 3-1 van een team zonder de Spaanse WK-gangers. Trainer Josep Guardiola twijfelt of hij in de terugwedstrijd de wereldkampioenen ook buiten de ploeg laat.

Barcelona verloor de wedstrijd, toch was trainer Josep Guardiola niet ontevreden. "We hebben geprobeerd om de wedstrijd te winnen en iedereen heeft zijn best gedaan", vertelde Guardiola na afloop.

"Over het algemeen heeft iedereen een goede wedstrijd gespeeld", aldus de trainer na afloop tegenover Xinhua. "Maar het is wel een te ruime nederlaag als we kijken naar hoe de wedstrijd is gelopen. Sevilla speelde desondanks wel sterk."

Guardiola weet nog niet of hij de Spaanse internationals, die hij rust gaf in de eerste wedstrijd, de tweede wedstrijd wel in gaat zetten. "Dat ligt er aan of zij er klaar voor zijn. In de loop van de week zal meer duidelijk worden. Wellicht zullen een paar de return spelen, maar waarschijnlijk niet iedereen. We zullen zien."