FOK!games Tofste baas - dag 28

Het gevecht van gisteren was het spannendste gevecht tot nu toe. Met een paar stemmen verschil heeft uiteindelijk de gekleurde stuiterbal Ozma weten te winnen van Berserker en The Master. Hij mag het in zijn volgende gevecht op gaan nemen tegen Shao Kahn en Lavos.

Vandaag hebben we natuurlijk weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten.

Brayko (Alpha Protocol)
Brayko is een Russische bendeleider van de grootste bende in Moskou. Hij houdt ervan om mensen te martelen met zijn mes maar zijn weapon of choice zijn toch wel zijn twee gouden uzi's. Je zult hem moeten vinden om erachter te komen waar je de gestolen raketten kunt vinden. Het zal geen makkie worden want hij is totaal geschift en voelt amper pijn.

Red (Pokémon Silver/Gold)
De allereerste Pokémon-game was de eerste keer dat we Pokémon konden vangen, konden strijden voor badges en het opnemen tegen onze rivaal. In de games die hierna kwamen, Gold en Silver, konden we als ultieme baas vechten tegen het personage uit de eerste Pokémongame genaamd Red. Deze was zeer lastig te verslaan met Charizard, Blastoise, Pikachu, Venusaur, Espeon en Snorlax tot zijn beschikking.

The Russian (The Punisher)
In The Punisher zul je het op moeten nemen tegen een Russisch zwaargewicht met de bijpassende bijnaam The Russian. Deze grote klerenkast met blonde stekels zal het je niet makkelijk maken en er alles aan doen om je een kopje kleiner te maken. Natuurlijk is dit geen probleem voor the Punisher en kun je hem op verschillende manieren flink te lijf gaan zoals met een koelkast, TV en computerscherm.

BraykoRedThe Russian

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic in GAM. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.