'Zus van Gibsons ex-vriendin lekte tapes'

De zus van Oksana Grigorieva wordt verdacht van het lekken van de Gibson-tapes. Bronnen beweren dat de ex-schoonzus van Mel Gibson ervoor zorgde dat de geluidsopnames van de ruzie tussen de acteur en de zangeres bij entertainmentwebsite Radar Online terechtkwamen.

"Als de autoriteiten op zoek gaan bij Oksana's jongere zusje Natalie vinden ze een link met de website", vertelt een bron aan het Amerikaanse filmtijdschrift The Hollywood Reporter. "Zij en Oksana zijn heel hecht." Andere media zouden hebben bedankt voor de tapes, omdat Natalie geld vroeg voordat de geïnteresseerden de inhoud mochten beluisteren.

Op de geluidsopnames is te horen hoe Gibson zijn toenmalige vriendin onder meer uitscheldt voor 'tochtige zeug' en haar toewenst te worden 'verkracht door een groep negers'. Als Natalie daadwerkelijk schuldig wordt bevonden van het lekken van de opnames, is Oksana niet automatisch gevrijwaard van schuld aan afpersing.

De Russische zangeres probeerde naar verluidt op haar beurt Gibson te chanteren met sms'jes en e-mails die ze aan haar ex-vriend stuurde. Grigorieva beweert ook lichamelijk te zijn mishandeld door hem. Grigorieva en Gibson ruziën over de voogdij over hun acht maanden oude dochter Lucia.

'Zus van Gibsons ex-vriendin lekte tapes'
'Zus van Gibsons ex-vriendin lekte tapes' (Foto: Novum)