Warren Spector vindt Nintendo 3DS het beste ooit

De Nintendo 3DS is de beste manier om 3D te ervaren, vindt Warren Spector van Disney Interactive. De beroemde ontwikkelaar, van onder andere System Shock en Deus Ex, schrijft op zijn blog vol lof over de nieuwe draagbare spelcomputer van Nintendo.

Volgens Spector doet Nintendo een aantal zaken fundamenteel beter dan de concurrentie. Zo noemt hij het feit dat je geen bril hoeft te dragen, er geen kleuren-afbreuk plaatsvindt en de manier waarop je de sterkte van het 3D-effect met behulp van een schuifknop kunt instellen, briljante vondsten.

Spector gaat zelfs zover om het 3D-effect van de Nintendo 3DS als 'perfect' te omschrijven. Verder heeft hij veel respect voor de aangekondigde games en extra functionaliteiten, zoals de 3D camera, gyroscoop en versnellingsmeter. Warren gelooft dat de nieuwe spelcomputer van Nintendo een revolutie gaat ontketenen.

"Ik zat helemaal fout wat betreft 3D. Het is geen hype, maar iets blijvend. Dat is fantastisch! Nintendo verdient het om miljoenen van die dingen te verkopen en ik zal vooraan in de rij staan!", aldus de enthousiaste Spector.

Warren Spector vindt Nintendo 3DS het beste ooit
Warren Spector vindt Nintendo 3DS het beste ooit