Red Dead Redemption Co-op

De vandaag uitgekomen DLC van Red Dead Redemption, genaamd 'To The Outlaws End' is de eerste van een aantal aankomende uitbreidingen voor het spel voor en deze zal volledig gratis te downloaden zijn via Xbox LIVE en PlayStation Network.

Met deze DLC kunnen maximaal vier vrienden online samenwerken om zes nieuwe missies te volbrengen. Met deze DLC zijn ook nieuwe achievements en trofeeën te verdienen. Je kunt ook je teamleden helpen voor een korte tijd, als ze dodelijk geraakt zijn. Er verschijnt een timer boven de getroffen persoon, en een ander teamlid moet een bepaald doel halen voordat de timer afgelopen is, anders is je team een lid kwijt. Als een lid een bepaalde checkpoint haalt, komen de dode spelers weer in het spel om verder te kunnen spelen, zijn alle vier spelers dood, dan moet je het level opnieuw beginnen.

Je zult je eigen klasse kunnen kiezen, waaronder marksman, gespecialiseerd in het schieten op afstand. De andere klassen zijn miner, gunslinger en soldaat. De zes missies zijn zeer gevarieerd, van het beschermen en begeleiden van vee, het raften op een rivier die bewaakt wordt door bendeleden tot het redden van zo veel mogelijk goud uit een op ontploffen staande mijn. Als je alle missies uitgespeeld hebt, zal de expertmodus ontsloten worden, dezelfde levels, maar dan moeilijker qua vijanden en richten van het wapen.