'Inter in de race voor Van der Wiel'

Gregory van der Wiel hoeft over belangstelling niet te klagen. De rechtsback van Ajax en Oranje staat in de belangstelling van de gehele Europese top, inclusief Internazionale.

Volgens Corriere dello Sport gaat Inter deze transferperiode een bod uitbrengen op de Ajacied. De winnaar van de Champions League is op zoek naar een vervanger van Maicon. De Braziliaanse rechtsback vertrekt zeer waarschijnlijk naar Real Madrid. Trainer Rafael Benitez ziet in Van der Wiel de perfecte opvolger.

Van der Wiel is in een geweldige vorm op het WK. Afgelopen seizoen liet hij zich al zien in het shirt van Ajax. Onder trainer Martin Jol heeft hij een basisplaats. Bondscoach Bert van Marwijk gaf hem een kans in het shirt van Oranje en deze greep hij met beide handen aan. In Zuid-Afrika heeft hij een basisplaats en speelt zich aardig in de kijker.

Naast Inter zijn ook andere clubs geïnteresseerd in Van der Wiel. Bayern München, Manchester City, Arsenal, Juventus, FC Barcelona en ook Real Madrid willen de Nederlander.