[Video] Ljubijankic: "Leuk duel, maar toch ontgoocheld"

Slovenië stond tegen de Verenigde Staten met 2-0 voor, maar moest uiteindelijk met een 2-2 gelijkspel genoegen nemen. Zlatan Ljubijankic spreekt van een bitter resultaat.

"Het was een leuke wedstrijd, maar toch ben ik ontgoocheld. Wie twee goals voorstaat, maar toch nog de zege uit handen geeft, kan daar niet echt blij mee zijn. Een doelpunt maken doet altijd deugd, maar de kwalificatie was zo dichtbij. Daarom smaakt dit zo bitter", aldus Ljubijankic tegenover Het Nieuwsblad.

Zijn treffer vierde Ljubijankic met zijn ploeggenoten met een opmerkelijk dansje. "Het is iets waar we al een tijdje op oefenen. Maar ik mag er eigenlijk niet teveel over zeggen. Het is zeker iets typisch Sloveens. Noem het eerder een soort spelletje dat we zelf uitvonden", aldus de speler van AA Gent.

Ondanks dat de Slovenen uiteindelijk toch nog twee punten lieten liggen, is Ljubijankic positief over het verloop op het WK. "Ik weet dat veel waarnemers onze resultaten nogal verrassend vinden, maar zo zien wij dat niet. We wisten op voorhand dat we een kans maakten in deze groep. Dat gevoel is alleen maar toegenomen."

De treffer inclusief dansje