Het water van Prince of Persia: The Forgotten Sands

Binnenkort komt Prince of Persia: The Forgotten Sands uit op de consoles. Het verhaal van deze game speelt zich af in de zeven jaar die tussen The Sands of Time uit 2003 en Warroir Within uit 2004 zit. Niet alleen het verhaal zal veel weg hebben van beide games, maar ook de gameplay. Zo zal je weer met tijd spelen en is het knokken weer lekker ouderwets.

Niet geheel ontoevallig komt een week later de film van Prince of Persia: The Sands of Time uit in de Nederlandse bioscopen. Deze film volgt het verhaal van de gelijknamige game en de prins wordt gespeeld door Jake Gyllenhaal. Deze gast ken je uit films als The Day After Tomorrow, Zodiac en het veelbesproken Brokeback Montain. De prins uit The Forgotten Sands lijkt wel een beetje op hem.

In de nieuwe trailer van Prince of Persia: The Forgotten Sands zie je de prins vechten, vliegen, springen en klimmen. Ook zie je wat beelden van het nieuwe element waarmee je mag spelen in de game: water. Prince of Persia: The Forgotten Sands komt op 20 mei uit op de Xbox 360, PlayStation 3, PSP, DS en Wii. Twee weken later volgt de PC-release. Voor Nebo's preview van Prince of Persia: The Forgotten Sands klik je hier.

De Exclusive Wonders of Water Gameplay Trailer van Prince of Persia: The Forgotton Sands