DLC Alan Wake fixed fugly gezichten

Alan Wake ligt nog niet in de winkel en de makers van de game; Remedy hebben al beloofd om de "fugly" animaties van de gezichten te verbeteren. Voor de mensen die het niet wisten, fugly staat voor Fucking Ugly, en ja, deze term is echt gebruikt door iemand van Remedy zelf.

Het probleem doet zich voornamelijk voort bij de animaties van gezichten in de filmjes van de game, de gezichtsuitdrukkingen kunnen er nogal raar uitzien want de synchronisatie loopt niet helemaal gelijk met het geluid. Dit probleem wordt in de komende DLC al verbeterd geeft een ontwikkelaar van Remedy aan.

Remedy geeft aan dat het altijd mogelijk is om bepaalde frames in een game te veranderen om het er beter uit te laten zien, ze hebben veel geleerd bij het maken van Alan Wake en zullen door blijven gaan om de game te verbeteren. Deze verbeteringen zullen via de DLC aangepast worden. De DLC wordt eigenlijk ook een patch op deze manier. We zullen nog eventjes moeten afwachten in hoeverre de animatie niet klopt en of het ook echt gemaakt gaat worden.

Alan Wake
Fugly?