Geen nieuwe Game Room spellen tot einde april

In een post op de Xbox Live forum heeft een 'community manager' van Microsoft aangegeven dat er voorlopig geen nieuwe games worden uitgegeven voor Microsofts nieuwste virtuele arcadehal, 'Game Room'. Nieuwe games zullen pas op het einde van april weer worden toegevoegd.

Game Room is onlangs verschenen voor de Xbox 360. Het is een virtuele gamehal waar je klassieke games voor een leuk prijsje kunt aanschaffen. Ieder account heeft zijn eigen 'Game Room'. Een bezoekje brengen bij een vriend is geen probleem. Spellen die reeds gedownload zijn zullen ook bij anderen te spelen zijn.

Daarna zullen per week zeven nieuwe titels verschijnen. Op het moment heeft men de keus uit dertig games. Microsoft hoopt binnen drie jaar een ongelooflijk groot aantal van maar liefst duizend games te kunnen aanbieden. Dat is zeker niet mis!

Tot die tijd vraagt het bedrijf naar suggesties voor spellen. Ook word er geinformeerd naar mogelijke verbeteringen wat betreft 'Game Room'.

“Just wanted to provide some clarification on when you can expect to see new games up on Game Room, as there appears to be some confusion around that area. New games will be added to the service every week, starting in late April.”

In een recent interview met de site HipHopGames heeft Major Nelson tevens laten weten dat het mogelijk is Dreamcast games via Game Room aan te bieden. Dit is natuurlijk nog niet officieel bevestigd maar men kan zich afvragen waarom Nelson dit dan mededeelt. Kunnen 360-bezitters binnekort ook van klassiekers als Crazy Taxi en Sonic Adventure genieten?