Vlaar: "Die bal zat er lekker in"

Ron Vlaar zit in een goede fase van zijn carrière. De verdediger rook onlangs aan een plekje bij het Nederlands elftal en werd vorige week uitgeroepen tot matchwinner van het duel tegen FC Groningen. Ook dit weekend was de Feyenoorder weer erg belangrijk voor zijn ploeg.

Feyenoord speelde vandaag gelijk tegen Heracles Almelo. Door het doelpunt van Vlaar mochten de Rotterdammers toch nog een punt op het conto bijschrijven. "Gelukkig maakten we op de valreep nog 1-1, maar we hadden ook zomaar met lege handen achter kunnen blijven", liet de voetballer in een eerste reactie weten.

"We doen onszelf te kort door de kansen niet te benutten," vervolgde de bonkige verdediger zijn verhaal. Hiermee doelde de verdediger op de kans voor Luigi Bruins. De middenvelder wilde de bal in het doel koppen, maar de afwerking liet te wensen over. "Daar zat het ons niet mee. Jammer dat we het geluk niet hebben dat zulke ballen erin gaan."

Toch redde Vlaar uiteindelijk een punt voor Feyenoord. Na een corner belandde de afvallende bal bij de verdediger, die de bal al draaiend langs Martin Pieckenhagen schoot. "Ik denk dat die bal er wel lekker in zat."