Guti: "Ik had Sneijder nooit verkocht"

José María Gutiérrez, die in de voetbalwereld beter bekend staat als Guti, heeft een opvallende uitspraak gedaan. De middenvelder van Real Madrid snapt namelijk niet dat de leiding er voor heeft gekozen om Wesley Sneijder van de hand te doen.

"Als ik een bestuurder of coach van Real was, dan had ik hem nooit verkocht," was de duidelijke taal van Guti, die overigens wel een beetje begrip heeft voor het standpunt van zijn ploeg. "De club had geld nodig en daarom is het toch gebeurd. Ik ben erg blij voor hem dat hij Internazionale nét dat beetje extra geeft dat het tot vóór zijn komst ontbeerde."

Guti en Sneijder werden bij De Koninklijke hele goede vrienden, wat niemand tot voor kort wist. Verder liet de Spanjaard weten Internazionale met veel interesse te volgen. "Inter heeft een fantastische ploeg die ik op de voet volg, met veel plezier. Twee van mijn beste vrienden, Wesley Sneijder en Samuel Eto'o spelen daar. Samu en ik klikten jaren geleden al prima toen we nog kleine jongens waren in het team van Fabio Capello. Onze voetbalcarrières verliepen anders, maar de vriendschap is altijd intact gebleven."