Moeder verliest 60 kilo door Wii Fit

De 38-jarige Britse moeder Lara Roberts heeft dankzij 'Wii Fit' weer het figuur van een mooie twintiger. De moeder van twee kinderen voelde zich ooit als een walvis, maar loopt nu weer in sexy ondergoed door het huis. "Ik voel me als herboren", verklaart Lara tegenover News Of The World.

Lara Roberts was altijd al slank, tot de geboorte van haar tweede kind acht jaar geleden. Ze had moeite het extra gewicht van de zwangerschap weg te werken, waardoor ze uit frustratie ging eten. Al snel woog ze zo'n 130 kilo en had ze moeite om de trap op te komen. Ze schaamde zich zo erg dat ze geen seks meer met haar man wilde.

Nu weegt Lara nog niet eens 70 kilo, en grapt ze zelfs dat vriendjes van haar 15-jarige dochter haar aantrekkelijk vinden. "Ik ben echt een beetje een exhibitionist geworden", lacht Lara. "En het beste zijn nog de verbeteringen in mijn seksleven. Als het aan mij ligt, dan heeft 'Wii Fit' mijn leven gered." Lara zal volgende maand te zien zijn in een documentaire op BBC 3 genaamd 'I'm Hotter Than My Daughter'. Hieronder kun je het resultaat zien van haar vele uren die zij stak in 'Wii Fit', een game die je moet helpen met afvallen door middel van een 'Balance Board' en dagelijkse oefeningen.

 

Submitter:  Bron: Novum