Been droomt van derde plaats

Mario Been begint de tweede seizoenshelft met een ongewijzigde selectie. Er zijn geen spelers bijgekomen, maar voor de trainer veel belangrijker, ook geen spelers verkocht.

"Dat betekent dat we met een brede selectie de tweede seizoenshelft ingaan. Lekker toch? Zo kunnen we goed blessures en schorsingen opvangen,”  aldus Been vandaag. Feyenoord staat op dit moment vierde met slechts twee punten achterstand op de nummer drie Ajax. Over anderhalve week treffen de aartsrivalen elkaar  in De Kuip. "Die derde plaats is een reële optie voor Feyenoord", liet Been immer optimistisch weten. "Het zou toch ook geweldig zijn voor deze club als we op die derde plaats terecht kunnen komen? Maar we moeten vooral naar onszelf blijven kijken. Eerst wachten VVV en PSV nog."

Been wist ook nog te melden dat Jonathan de Guzman komende zondag na lang blessureleed weer in de basis zal beginnen. Het talent aast nog steeds op een transfer, waar ook Feyenoord veel belang bij heeft omdat zijn contract komende zomer afloopt. "Maar ik stel hem echt niet op om hem nog even in de etalage te zetten", benadrukte Been. "Jonathan is gewoon een topspeler. Hij doorziet het spel uitstekend. Ik ben blij dat hij weer helemaal fit is. Als het aan mij ligt, blijft hij ook lekker tot het einde van het seizoen bij Feyenoord."