Sylvester Stallone breekt nek tijdens opnames

Waar een ander al lang het loodje had gelegd, loopt een actieheld vrolijk verder. Niemand minder dan Sylvester 'Sly' Stallone heeft namelijk zijn nek gebroken tijdens de opnames van zijn nieuwste film. De 63-jarige acteur heeft nu een metalen plaat in zijn nek, waardoor hij weer verder kan met zijn werk.

Sly, die in de jaren zeventig en tachtig onsterfelijk werd als bokser Rocky Balboa en oorlogsheld John Rambo, deed voor zijn nieuwste film 'The Expendables' een vechtscène met worstelster Stone Cold Steve Austin. Het ging er echter zo hard aan toe, dat de actieheld zijn nek brak. Hij moest vervolgens naar de operatietafel waar hij een metalen schijf in zijn nek kreeg geschroefd.

De vechtpartijen moesten zo realistisch mogelijk lijken, dus niemand werd ontzien. "Man, de stuntmannen smeekten om genade", vertelt de acteur in een interview, dat aanstaande donderdag in de Britse FHM wordt gepubliceerd. "Mijn gevecht met Stone Cold Steve Austin was zo echt, dat ik eindigde in de operatiekamer met een scheurtje in mijn nek. Het werd een zware operatie, en ik heb nu een metalen plaat in mijn nek."

De film 'The Expendables' draait om een groep huursoldaten die wordt ingezet om een dictator van de troon te stoten. Een van de rollen is weggelegd voor Brittany Murphy, die vorige maand plotseling op jonge leeftijd het leven liet.


Zelfs een gebroken nek deert Rambo niet