YouTube-hit: Sharon in de disco

Na Esmee Denters heeft Nederland alweer een topartiest die via YouTube gaat doorbreken. Sterker, vergeet Denters, vergeet Miss Montreal, vergeet Susan Boyle en vergeet LadyGaga. Hier is Sharon!

De Monique Smit look-a-like heeft een dikke YouTube-hit te pakken met het briljante nummer 'Hier in de Disco'. Het nummer komt uit augustus, maar is nu een hit. Het moest als het ware even rijpen, zoals wijn.

Velen bekijken dan ook haar video's op YouTube en diverse weblogs lanceerden haar als nieuw toptalent. Ook FOK! weet zeker dat Sharon binnen twee jaar Ahoy acht keer weet te vullen. Wat zeg ik, Sharon had The Entertainment Group kunnen redden met zestien keer Symphonica In Rosso.

Dames en heren, ga mee met Sharon in de Disco. Oja, er is ook een cameo weggelegd voor een andere topzanger, namelijk Rinus, die van Hey Marlous, wil met je onder de douche. Heyaheya Ho.

Update 11.17 uur
Naast de semi-live uitvoering is er ook al een echte videoclip. Deze willen we je niet onthouden. Opgenomen in een echte discotheek, namelijk Champino in Drachten! KLIK HIER!


 Ja hier in de disco (co, co, co, co)