PlayStation 3 verkocht uitstekend op Black Friday

In Europa is dit niet het geval maar de Amerikanen gaan massaal inkopen doen op Black Friday, de dag waarop veel Amerikanen inkopen gaan doen voor de feestdagen. Vele retailers gooien hun prijzen dan ook naar beneden om veel klanten te trekken. De Playstation 3 kon natuurlijk niet achterblijven in de prijzenoorlog en de consoles gingen als warme broodjes over de toonbank. In het bijzonder één bepaalde bundel, namelijk de Black Friday bundel.

Deze bundel bevatte een PlayStation 3 Slim met een 120GB harde schijf en daarbij kreeg je twee games voor de standaard prijs van $ 299.- dollar. Grote retailer zoals: Amazon, BestBuy, GameStop en Walmart hadden allemaal zo'n soortgelijke aanbieding, maar alle retailers moesten helaas melden dat ze met een leeg magazijn zaten. In de winkels waren de schappen leeg, en online was de console ook nergens meer te krijgen. Dat te bedenken dat de genoemde retailers enorm veel vestigingen hebben.

De PlayStation 3 verkoopt dus erg goed en dit is te mede te danken aan de introductie van het Slim model. Op Amazon is het weer een top-seller en het frappante is dat de bundels binnen 8 uur overal waren uitverkocht. Het lijkt er dus op dat Sony zeer tevreden zal zijn met de verkopen van haar console.