Stevige dosis actie in launchtrailer Modern Warfare 2

Nog een paar dagen moeten we geduld hebben en dan brengt Activision ons het langverwachte vervolg op de kaskraker van 2007: Call of Duty - Modern Warfare. Al wekenlang loopt de hype op tot nieuwe hoogtepunten, wordt dit nu echt de grootste gamelaunch of zelfs de grootste entertainmentlaunch ooit? Activision en Infinity Ward lijken er alle vertrouwen in te hebben, dinsdag zal moeten blijven of ze die verwachtingen waar kunnen maken.

Net als in het eerste deel zal je het op moeten nemen tegen Russische ultra-nationalisten. Je speelt hiervoor met een nieuw karakter: Sgt Gary "Roach" Sanderson, al staat je team nog steeds onder leiding van de welbekende "Soap". Samen zul je de hele wereld over reizen in je strijd tegen het terrorisme en zoals we in trailers al te zien kregen zul je ook Amerika aandoen en niet om rustig een pilsje te pakken na de missie. De oorlog heeft namelijk ook het land van zijn bestrijder bereikt voor de tweede keer sinds 9/11 en dit keer nog destructiever.

Zoals met vrijwel elke game heeft Modern Warfare 2 ook een launchtrailer. Deze is vannacht tijdens de World Series voor het eerst geteast en vrij snel daarna ook door PR-man Robert Bowling op Youtube gezet. Voor de HD-versie moet je hier een kijkje nemen.