Fer: "Belangrijkste doelpunt tot nu toe"

Feyenoord slaagde er zondagmiddag in om met een minimaal verschil van PSV (1-0) te winnen. De manschappen van Leon Vlemmings speelden niet goed, maar hadden het geluk dat de bezoekers de kansen niet wisten te benutten.

Uiteindelijk zorgde een kopbal van Leroy Fer ervoor dat de punten in Rotterdam bleven. Ook Rob van Dijk stond er op een aantal belangrijke momenten. "Als je er plotseling in moet en je wint uiteindelijk de wedstrijd, dan is dat geweldig. Met 0-0 was ik ook tevreden geweest. Want gezien het wedstrijdbeeld was een gelijkspel terecht geweest. Maar dat we winnen vind ik geen probleem hoor," aldus de keeper.

Fer noemde de treffer van zondagmiddag de belangrijkste tot nu toe. "Hier hebben we een paar keer op getraind en dat heeft vandaag goed uitgepakt. Dan is het leuk om even naar de trainers te kijken. Ik wees naar John Lammers omdat hij veel met spelhervattingen bezig is geweest. Ik heb al een aantal keer gescoord, maar dit was tot nu toe de belangrijkste."

Feyenoord beleeft één van de slechtste seizoenen ooit, maar slaagde er wel in te winnen van PSV. Fer: "Feyenoord is een topclub en we weten dat we goed kunnen voetballen. Elke overwinning is lekker, deze zeker ook. Het spel was dan niet hoogstaand, het gaat om de drie punten die we hebben gepakt. Dan maakt het spel eigenlijk niet uit."