NAC langer door met Van der Leegte

NAC Breda heeft de optie in het contract van middenvelder Tommie van der Leegte gelicht. De speler blijft nu tot medio 2011 bij de Brabanders spelen.

Van der Leegte kwam aan het begin van dit seizoen over van PSV. De routinier is overigens weer enige tijd uitgeschakeld met een blessure. De bijna 32-jarige middenvelder heeft last van de hamstring.

NAC wil verder graag door met allrounder Donny Gorter en de in de winterstop aangetrokken Nourdin Boukhari. De verwachting is dat de routiniers Joonas Kolkka en Csaba Fehér eveneens in Breda blijven. Daarnaast is NAC tevreden over de ontwikkeling van de jongelingen Tim Hofstede, Edinho Pattinama en Michiel Kramer.

Tyrone Loran en Tim Gilissen, dit seizoen vooral reserves, mogen bij een goed bod van een andere club vertrekken. Dit geldt ook voor de jonge doelman Johan Jansen en de voor Jong NAC actieve Wesley Pollemans en Michael Oomen. De contracten van dit drietal lopen af. Middenvelder Ali Benomar, nog tot 2010 onder contract, mag eventueel ook vertrekken.