Tussenstand FOK! EK Pool

Zojuist is de wedstrijd tussen Turkije en Kroatië afgelopen. Uiteraard heeft dit weer zijn invloed op de tussenstand in de FOK! EK Pool. Hieronder kun je de tussenstand vinden.

Seus staat eerste met 1565 punten. FabFabFabFab bezet de tweede plaats en heeft 1445 punten. Luutgaert heeft voorlopig recht op het laatste plekje op het ereschavot met 1420 punten. SpankTheMonkey staat vierde samen met Delirious21 en zij hebben 1385 punten. Op de vijfde plaats hebben we drie deelnemers: Mavcovic, SnuggLe en TheSuit hebben alle drie 1365 punten

Bij de subleagues gaat CUZOPJEBEELDSCHERM! aan kop met 1315 punten. Rotterdamse Ajaxieden bezet de tweede plaats met 1280 punten en als laatste op het podium staat ONLINE ELITE met 1275 punten. Op de vierde plaats staat TakTakTak met 1270 punten en de vijfde plaats is voor Deathrow met 1245 punten.

Let op! Je kunt je voorspellingen nu voor de overige kwartfinales invullen. Vergeet ook de antwoorden op de vragen niet in te vullen, daarmee zijn veel extra punten te verdienen. De antwoorden op die vragen en de bijbehorende punten worden direct na het sluiten van de vragen bijgeschreven.

Submitter:  Bron: FOK! / ek2008.fok.nl