PSV boos op Koeman

PSV-directeur Jan Reker was er al niet blij mee dat Ronald Koeman de trein naar Valencia nam, maar met de laatste actie van Koeman maakt hij zich niet veel populairder bij PSV. De coach van Valencia heeft achter de rug van de Eindhovenaren om contact gezocht met Carlos Salcido voor een mogelijke overstap naar Spanje.

De Mexicaan is afgelopen vrijdag door Tonny Bruins Slot en Ronald Koeman persoonlijk benaderd en pas op maandag meldde Valencia zich officieel voor de verdediger. Reker is 'not amused'. "Assistent Tonny Bruins Slot heeft Salcido vrijdag al persoonlijk benaderd, maar pas op maandag maakte Valencia de interesse aan PSV kenbaar. Dat doe je niet, dat is niet netjes," aldus Reker. "Een vertrek van Salcido is onbespreekbaar. Hij is op dit moment niet te koop."

Ronald Koeman ligt momenteel zwaar onder vuur bij Valencia. Direct na zijn aankomst in Spanje voerde de Nederlander een flinke reorganisatie door. Spelers werden ontslagen en nieuwe spelers werden gehaald. De laatste zeven duels in de Primera Division leverden slechts drie punten op.