FC Utrecht wil Vorm langer strikken

FC Utrecht is druk bezig om Michel Vorm langer aan zich te binden. De club heeft hem namelijk een nieuwe aanbieding gedaan. De keeper is er in geslaagd om eerste doelman te worden bij de Domstedelingen. Hiervoor moest hij wel afrekenen met Franck Grandel en Joost Terol.

De club van trainer Foeke Booy doet er alles aan om het contract van Vorm open te breken en eventueel te verlengen. Zijn huidige overeenkomst loopt na dit seizoen namelijk af. Vorig seizoen kwam de 23-jarige goalie op huurbasis uit voor FC Den Bosch.

Bovendien is de kans groot dat FC Utrecht binnenkort afscheid neemt van Darl Douglas. MVV zou geïnteresseerd zijn in de diensten van de speler. De aanvaller kan bij de ploeg uit de Domstad niet rekenen op een basisplaats. Dit is dan ook de reden waarom hij wil vertrekken. De speler heeft echter laten weten dat hij in ieder geval niet naar Maastricht zal vertrekken. Een terugkeer naar de Eerste Divisie ziet hij namelijk niet zitten. De club heeft inmiddels aangegeven mee te willen werken aan een eventueel vertrek.