Real Madrid wacht op Beckham

Spaanse bronnen melden dat Real Madrid duidelijkheid wil van David Beckham. De club en de Engelsman zijn al maanden bezig met een contractverlenging, maar de speler weet nog niet wat hij wil.

Het huidige contract van Beckham loopt aan het eind van het seizoen af. De Spaanse gigant heeft hem reeds een nieuw contract aangeboden tot 2009, waarin zijn salaris gelijk blijft aan het huidige. Het gaat de ex-international echter niet om het geld, maar om speeltijd, en dat kan coach Fabio Capello niet garanderen.

Capello vindt echter wel dat de 31-jarige middenvelder een belangrijke figuur is in de selectie, en wil hem graag behouden. De club wil daarom duidelijkheid, en heeft Beckham naar verluidt gemeld dat hij voor het nieuwe jaar moet vertellen wat hij wil. Als het niet lukt om een contractverlenging eruit te slepen, dan kan Beckham aankomende zomer probleemloos een nieuwe club uitzoeken. Onder meer Bolton Wanderers en Tottenham Hotspur willen hem terug naar Engeland halen. Ook worden de geruchten dat Becks naar de Verenigde Staten wil steeds groter.