Saidi en Tiendalli niet tegen ADO

Feyenoord moet het komend weekend, in de wedstrijd tegen ADO Den Haag, stellen zonder Karim Saidi en Dwight Tiendalli. Het duo heeft nog altijd last van een blessure. De verwachting is overigens dat Ron Vlaar weer terug zal keren bij de selectie.

Saidi liep in de training van donderdag een blessure aan zijn knie op. Het gewricht speelde de verdediger eerder ook al parten. Ook Tiendalli laat het duel met de Haagse ploeg aan zich voorbij gaan. De speler heeft nog teveel last van zijn lies. Het gemis van dit tweetal wordt overigens gecompenseerd met de terugkeer van Vlaar. Komende zaterdag moet de oud-speler van AZ nog wel een laatste test goed doorstaan.

De verdediger speelde sinds augustus nauwelijks wedstrijden. De reden hiervoor was een blessure aan zijn voet. Afgelopen maandag maakte Vlaar zijn rentree op het voetbalveld tijdens een wedstrijd van Jong Feyenoord. Hij wist een uur vol te maken, waarna spierpijn hem parten ging spelen. "Maar dat is normaal bij zo'n blessure", aldus trainer Erwin Koeman. "Hij heeft de afgelopen tijd altijd mee getraind, alleen kon hij de duels niet aangaan door de blessure. Er zit een kans in dat we hem bij de selectie halen. Op zaterdag zullen we dat bepalen."