Crespo naar Internazionale

Internazionale heeft Hernan Crespo weten te contracteren voor komend seizoen. De Argentijn tekende maandag een contract wat hem voor twee seizoenen aan de Italiaanse club verbind.

In het seizoen 2002/2003 speelde Crespo ook al voor Internazionale. Vorige week maakte de Nerazzuri nog bekend dat de voorkeur uit ging naar Luca Toni of Zlatan Ibrahimovic. De Italiaanse topclub heeft inmiddels dus gekozen om de Argentijnse aanvaller aan te trekken. Bovendien was de speler transfervrij.

Crespo is afkomstig van Chelsea waar hij twee seizoenen voor speelde. Tevens werd hij nog een jaar verhuurd aan AC Milan. De Engelse ploeg heeft overigens wel het recht om de speler volgend jaar terug te halen naar Stamford Bridge, de thuishaven van Chelsea.

De Argentijn heeft al een succesvol verleden in Italië liggen. Ook Parma en Lazio konden, buiten Internazionale en AC Milan, gebruik maken van de diensten van Crespo. In die tijd speelde hij 215 comeptitiewedstrijden in de Serie A. Hierin wist hij maar liefst 118 keer te scoren.