Koeman ontkent contact met PSV

Ondanks alle geruchten dat Ronald Koeman misschien de nieuwe trainer van PSV zou worden, ontkent hij zelf enig contact te hebben gehad met PSV.

Nu Guus Hiddink officieel naar buiten heeft gebracht dat hij aan het einde van het seizoen bij PSV gaat vertrekken, worden de speculaties over zijn opvolger steeds heftiger. Ronald Koeman is al een paar keer genoemd als eventuele opvolger, maar ontkent zelf alles. In een interview met het Algemeen Dagblad zei de huidige trainer van Benfica: "Op mijn woord van eer: nee. Echt niet. En mijn zaakwaarnemer Ger Lagendijk ook niet. Ik krijg wel sms'jes uit Eindhoven van vrienden van me. Ik schijn op een lijstje te staan bij PSV. Luister, mijn contract loopt hierna nog een seizoen door. Dat wil ik uitdienen. Volgens mij wil de club dat ook. Dan ben je toch klaar? Wij spelen dinsdag in de kwartfinale van de Champions League tegen de meest aantrekkelijke tegenstander van het toernooi. Wij hebben Manchester United en Liverpool uitgeschakeld. Dan kijk je heel anders tegen vacatures in Nederland."

"Als ik hier vertrek, dan liefst naar Spanje of Italië, maar Nederland zou ook best kunnen. Je moet je daarbij eerst afvragen of een club mij wel nodig heeft. Mij moet je niet halen om iets van onder af aan op poten te zetten. Ik voel me meer een prestatietrainer. Onder die druk voel ik me het best."