PSV hoopt tegen AC Milan op Farfán

Na de interlandwedstrijden met Peru keerde PSV-speler Jefferson Farfán geblesseerd terug naar Eindhoven. Afgelopen weekend tegen AZ keek de aanvaller nog toe, maar tegen AC Milan moet hij er weer klaar voor zijn.

Guus Hiddink was totaal niet te spreken over de bondscoach van Peru, Freddy Ternero. Ondanks het feit dat Farfán, in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bolivia, gewisseld wilde worden, liet Ternero hem gewoon staan. Achteraf had hij gelijk om dat te doen, aangezien Farfán vlak voor tijd zijn tweede doelpunt van de wedstrijd maakte.

Maar de Eindhovenaren zitten nu met de gevolgen vanwege het zogenaamde wisselverzoek. Afgelopen vrijdag keerde Farfán terug met een blessure aan zijn hiel, wat betekende dat hij de wedstrijd met de Alkmaarders zou moeten missen. Onderzoek wees gelukkig uit dat het geen ernstige blessure was, maar Hiddink wilde met het oog op de wedstrijd tegen AC Milan geen onnodige risico's nemen. Mede omdat Arouna Koné (niet speelgerechtigd) en Jan Vennegoor of Hesselink (geschorst) woensdag ook al niet kunnen spelen, heeft de coach maar weinig mogelijkheden op de spitspositie.