"Davis naar Warriors"

De Golden State Warriors en de New Orleans Hornets zijn in verregaande onderhandelingen over een deal waarbij Baron Davis verhuist van de Hornets naar de Warriors.

De Warriors zouden in ieder geval Dale Davis willen betrekken in de ruil. Ook toekomstige 'draft-rights' zullen verhuizen van de Warriors naar de Hornets. Duidelijk is wel dat de Hornets niet persé willen wachten tot het seizoen ten einde is om Baron Davis te ruilen, iets wat zij wel altijd volhielden. Helemaal nu de vervanger van Davis, Dan Dickau het erg goed doet.

Andere bronnen, waaronder de New York Post, beweren echter dat Davis naar Toronto verhuist in een ruil waarbij Rafer Alston naar de Hornets gaat. Maar een woordvoerder beweerde dat de Hornets onder geen beding Alston naar New Orleans zullen halen.

Davis heeft dit seizoen pas 17 wedstrijden gespeeld vanwege een rugblessure. In deze wedstrijden kwam hij 19.7 punten, 7.3 assists en 3.9 rebounds gemiddeld. De Warriors willen met Davis en sterspeler Jason Richardson bouwen aan een nieuw team.

Update:
De Warriors hebben Baron Davis naar Golden State gehaald. De Hornets krijgen in ruil voor Davis Speedy Claxton en Dale Davis.