Hiddink geeft Ooijer rust

Andre Ooijer zal dinsdagavond waarschijnlijk ontbreken in de basisopstelling van PSV voor de laatste wedstrijd in de eerste groepsronde van de Champions League tegen het Griekse Panathinaikos. Ooyer heeft nog last van een blessure aan zijn enkel en wordt mogelijk ontzien.

Met het oog op de competitiewedstrijd tegen Feyenoord aankomende zondag, wil Hiddink geen risico nemen met de rechtsback. De club uit Eindhoven is namelijk al zeker van een plek in de volgende ronde van de Champions League. Als PSV vanavond wint of gelijkspeelt zijn ze groepswinnaar.

"Natuurlijk gaat PSV wel zijn best doen", zei Hiddink op de persconferentie . "Maar zondag wacht ook de wedstrijd tegen Feyenoord. Het zou dus best eens kunnen dat we spelers rust gaan gunnen."

Jefferson Farfan mag het tegen Panathinaikos waarschijnlijk als centrumspits proberen. De Peruviaan, gestart als vleugelspits, krijgt waarschijnlijk de voorkeur boven Gerald Sibon. Czaba Feher zal de logische vervanger van Ooijer rechts zijn in de defensie.

Vermoedelijke opstelling PSV: Gomes; Feher, Alex, Bouma en Lee; Van Bommel, Cocu en Vogel; Park, Farfan en Beasley.